Bestyrelsen

 

 

MICHAEL RITTO

BESTYRELSESFORMAND

Foretningsudvikler og investor i bl.a. Soundvenue, Gonzo Media, AIAIAI og CoPlus

 

MORTEN CHRISTIANSEN

NESTLEDER

Morten Christiansen er direktør for teleselskabet 3 og tidligere CEO for teleselskabet Orange og direktør for mediaselskabet Carat Danmark.

GRO THERP

BESTYRELSESMEDLEM

Gro Therp har arbejdet som Casting Director siden 1998, og er medstifter af AirCast. Hendes hovedfokus er at bygge bro mellem dokumentar og fiktion baseret på opsøgende feltarbejde,  i samarbejd med minoriteter over hele Danmark.

INGE DUUS HJORTLUND

BESTYRELSESMEDLEM

Inge Duus Hjortlund er vejleder og karriererådgiver for det regionale uddannelses- og karrierevejledningscenter i København, Danmark. Hun har 20 års erfaring fra politiske organisationer og NGO'er, herunder Operation Dagsværk, ActionAid Denmark og Folkekirkens Nødhjælp. Inge er medstifter af bestyrelsen for Turning Tables Denmark.

TRINE BJØRN

BESTYRELSESMEDLEM

Konsultent, Røde Kors

MIKKEL IVERSEN

BESTYRELSESMEDLEM

Mikkel er en frivilligkoordinator med Actionaid Danmark og organisator for DIY Festival på # BurningMön.

PETER CHRISTIANSEN

BESTYRELSESMEDLEM

Sekretariatschef, Globalt Fokus

Peter har arbejdet inden for civilsamfundet og sociale bevægelser de sidste 30 år i Danmark, Tanzania og Jordan, før han flyttede til Berlin, hvor han nu er ansat som co-direktør ved Det Internationale Civilsamfundscenter. Peter var leder af Global Capacity Development ved ActionAid Denmark, der etablerede en verdensomspændende uddannelsesramme. Hos ActionAid arbejdede Peter som regional direktør for Mellemøstprogrammet med fokus på ungdom og støtte til syriske flygtninge.

LAUST LETH-GREGERSEN

BESTYRELSESMEDLEM

Laust er politisk chef i Red Barnet og arbejder for at sikre, at børns rettigheder ifølge FNs børnekonvention bliver respekteret i dansk og international lovgivning og administration.  Han er formand for Globalt Fokus, der er en samlende platform for 80 danske foreninger og folkelige organisationer, der er engageret i internationale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter. 

Laust har tidligere været sekretariatsleder i Concord Danmark, der er en sammenslutning af flere end 1.800 europæiske udviklings- og nødhjælpsorganisationer.