MISSION

 

Vores mission er at styrke udsatte unges livssituation i Danmark. Unge, der lever på kanten af samfundet, som f.eks. unge hjemløse, unge flygtninge og unge fra belastede boligområder. 

Vi arbejder ud fra en konkret målsætning om at styrke de unges færdigheder, netværk og selvtillid:  

  • Vi udvikler de unges faglige kompetencer indenfor kreative felter som musik, film og foto, og herigennem deres evner indenfor bl.a. sprog, kommunikation, det at performe, fordybe sig og gennemføre processer.
  • Vi skaber inklusion og nye fællesskaber. Både fagligt indenfor det kreative felt og socialt mellem de udsatte unge selv og deres jævnaldrende.  
  • Vi styrker de unges selvværd, giver dem en følelse af at bidrage, en bedre evne til at samarbejde, styrket motivation og målrettethed, samt modet til at indgå i nye sammenhænge og påtage sig nye udfordringer.

Det er ikke afgørende, at vores unge deltagere efterfølgende fortsætter arbejdet med lige netop film, foto og musik. Det afgørende er, at de gennem erfaringerne og succesoplevelserne fra de kreative workshopforløb, får oplevelsen af, at de kan lære nyt, samarbejde om at nå et mål og gennemføre et projekt.

Vi tænker grundlæggende arbejdet med det kreative som en positiv alternativ vej til at opnå øge uddannelses- og jobparathed, til at opnå bedre livsmestring.

Som et integreret element i ovennævnte, hjælper vi de unge med at formidle deres historier og perspektiver på vores fælles Danmark.