Bestyrelsen

 

 

MICHAEL RITTO

BESTYRELSESFORMAND

Foretningsudvikler og investor i bl.a. Soundvenue, Gonzo Media, AIAIAI og CoPlus

MORTEN CHRISTIANSEN

NESTLEDER

Morten Christiansen er direktør for teleselskabet 3 og tidligere CEO for teleselskabet Orange og direktør for mediaselskabet Carat Danmark.

GRO THERP

BESTYRELSESMEDLEM

Gro Therp har arbejdet som Casting Director siden 1998, og er medstifter af AirCast. Hendes hovedfokus er at bygge bro mellem dokumentar og fiktion baseret på opsøgende feltarbejde, i samarbejd med minoriteter over hele Danmark.

MARIA TARP

NÆSTFORKVINDE

Maria Tarp kommer med betydelig international erfaring med særligt fokus på ledelse; forhandlinger; strategiudvikling og -implementering, public diplomacy og international klima og energipolitik. Maria er pt. Kontorchef den internationale afdeling i

det danske energi- og klimaministerium. Maria har en desuden en længere karriere i udenrigsministeriet og har bl.a. Været udsendt til Afghanistan og New York.

TRINE BJØRN

BESTYRELSESMEDLEM

Konsultent, Røde Kors

Trine arbejder som konsulent for Røde Kors Asyl i Danmark. Forud for hendes nuværende stilling har hun arbejdet med salg, markedsføring og forretningsudvikling de sidste 15 år. Trine’s kreative tankegang og faglige færdigheder inden for optimering, kommunikation og marketing er sat på arbejde for at sikre, at "Turning Tables" gør sit bedste for at hjælpe og styrke børn og unge rundt om i verden

MIKKEL IVERSEN

BESTYRELSESMEDLEM

Mikkel er en frivilligkoordinator med Actionaid Danmark og organisator for DIY Festival på # BurningMön.

THOMAS GAMMELTOFT-HANSEN

BESTYRELSESMEDLEM

Professor i Jura, Københavns Universitet

Thomas er professor med speciale i migrations- og flygtningelov ved Københavns Universitet - University of Copenhagen og har massiv erfaring med at kombinere forskning og praktiske indgreb på menneskerettighedsområdet. Han har arbejdet som forskningsdirektør hos både Raoul Wallenberg Institute of Human Rights and Humanitarian Law og Dansk Institut for Menneskerettigheder.

Som ekspert på migration og flygtninge er han en ofte brugt kommentator i nordiske og internationale aviser og fungerer som rådgiver for regeringer, ngo'er og internationale organisationer. Thomas er en dygtig cellist og har deltaget i en række projekter, der forbinder hans forskning til billedkunstprojekter, musikbegivenheder og teater. Han har desuden et deltidsprofessorat ved Universitetet i Oslo, er honorærprofessor ved Aarhus Universitet, og bestrider desuden gæsteprofessoratet Sergio Vieira Mello ved PUC University i Brasilien i efteråret 2019. Thomas har tidligere siddet i den svenske Turning Tables-bestyrelse og er også bestyrelsesmedlem i Plums Fond for økologi og bæredygtighed samt Paradox Intertainment.

LAUST LETH-GREGERSEN

BESTYRELSESMEDLEM

Laust er politisk chef i Red Barnet og arbejder for at sikre, at børns rettigheder ifølge FNs børnekonvention bliver respekteret i dansk og international lovgivning og administration. Han er formand for Globalt Fokus, der er en samlende platform for 80 danske foreninger og folkelige organisationer, der er engageret i internationale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter.

Laust har tidligere været sekretariatsleder i Concord Danmark, der er en sammenslutning af flere end 1.800 europæiske udviklings- og nødhjælpsorganisationer.