FILM

 

NABOSKABERNE I HØJE GLADSAXE

“Jeg synes det betyder meget, at man kommer godt ud af det med hinanden, når man er så mange forskellige kulturer” 

En gruppe unge fra Høje Gladsaxe gjorde kameraerne klar og tog ud i bybilledet for at dokumentere og beskrive, hvad de så gennem linsen. En af de seje lokale initiativer, de zoomede ind på, var Naboskaberne. Naboskaberne er et netværk, der har til formål at skabe fællesskab og sammenhold mellem unge og ældre beboere. Se her, hvad det går ud på i videoen:


YASIN -HJEMSØGT


Vi mødte 17-årige Yasin i Center Sandholm i forbindelse med vores projekt, som vi lavede i samarbejde med bl.a. Røde Kors og Lynge Skole. Yasin var knivskarp til at skrive tekster, og heldigvis ved vi, at det er noget, han er fortsat med. 

© Turning Tables Danmark - 2018 All Right Served


FATMA - VENNER


Fatmas sang er universel - den handler vigtigheden i at have gode venner. Fatma er fra Brøndby Strand, og både familien, kvarteret og vennerne betyder meget for hende. Hør den rørende sang her. 

© Turning Tables Danmark - 2018 All Right ServedKHABAAT - TRYLLERI ER MIN PASSION


"Jeg elsker tryllekunst, fordi det er sjovt at se mennesker blive forvirret og helt 'wauw'"

© Turning Tables Danmark - 2018 All Right Served

 

DEEWA - STRONG GIRLS

Deewa flygtede til Danmark fra Kabul med sine to små søstre. Nu taler hun dansk, har et job og hendes drøm er at inspirere kvinder til at lade deres indre lys skinne og udleve deres fulde potentiale.

© Turning Tables Danmark - 2018 All Right Served

 

 

 

Treasure - Song for Harmony

Treasure har lavet denne livsbekræftende musik og videoproduktion som en hyldest til sin fire-årige datter, Harmony. Sangen demonstrerer en ukuelig livsglæde  trods 7 år som papirløs i det danske asylsystem.

© Turning Tables Danmark - 2017 All Right Served

Azita - This is Tehran

Anita fra Iran ramte vores mobile containerstudio på Asylcenteret Dianalund som en storm.  Hun mødte op med 15 forskellige sange om hendes kamp for retfærdighed og for at finde en plads i verden. Mo Fiyah!

© Turning Tables Danmark - 2017 All Right Served

Salam - Morteza, Ali, Hossein & Mostafa

© Turning Tables Danmark - 2018 All Right Served