TEAMet

 

MARTIN HØJLAND  Grundlægger og Leder mah@turningtables.org Martin grundlagde i 2015 den danske afdeling sammen med Åsmund Kverneland og Turning Tables internationale chef, Martin Fernando Jakobsen. Martin står i spidsen for Turning Tables Danmark. Han udgør desuden den ene halvdel af "Den Sorte Skole", der i 2017 modtog Kronprinsparrets store Kulturpris for deres nyskabende arbejde med musik og komposition. Han har en MA i Statskundskab fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med politik og udvikling hos OXFAM IBIS, Det Danske Udenrigsministerium og på Dansk Institut for Internationale Studier.

MARTIN HØJLAND

Grundlægger og Leder
mah@turningtables.org

Martin grundlagde i 2015 den danske afdeling sammen med Åsmund Kverneland og Turning Tables internationale chef, Martin Fernando Jakobsen. Martin står i spidsen for Turning Tables Danmark. Han udgør desuden den ene halvdel af "Den Sorte Skole", der i 2017 modtog Kronprinsparrets store Kulturpris for deres nyskabende arbejde med musik og komposition. Han har en MA i Statskundskab fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med politik og udvikling hos OXFAM IBIS, Det Danske Udenrigsministerium og på Dansk Institut for Internationale Studier.

ALEX FERLINI

Daglig leder
alf@turningtables.org

Alex, der blev daglig leder i oktober 2018, er et kendt ansigt i det aktivistiske og kulturpolitiske miljø i København, hvor han har arbejdet med anti-racisme, lokalpolitik samt projektstyring af kulturevents. Han er cand.comm'er med en fortid som kampagnekoordinator i Mellemfolkeligt Samvirke. Han er desuden trommeslager og har han en forkærlighed for verdensmusik og punk.MARIJA BUKAUSKAITĖ  Projektleder mab@turningtables.org  Marija har en BA i Innovation & Entrepreneurship. Hun har stor erfaring som projektmanager for både NGO'er i Danmark og Zambia samt i musikindustrien, herunder for Global Copenhagen og Roskilde Festival.

MARIJA BUKAUSKAITĖ

Projektleder
mab@turningtables.org


Marija har en BA i Innovation & Entrepreneurship. Hun har stor erfaring som projektmanager for både NGO'er i Danmark og Zambia samt i musikindustrien, herunder for Global Copenhagen og Roskilde Festival.

TORE QVIST

Projektudvikling & fundraising

Tore er MA i Filosofi og Virksomhedsadministration og har siden 2007 været projektkoordinator, facilitator, projektdesigner, organisationsudvikler, fundraiser og social entreprenør i Danske, Asiatiske, Afrikanske og Sydamerikanske kontekster.

MARTIN MESSELL  Musikinstruktør  Martin har tidligere studeret filosofi og læser pt. Musikvidenskab på Københavns Universitet. Ved siden af studiet bruger Martin det meste af sin tid på at spille og indspille musik i forskellige konstellationer og genrer, og har bl.a. selvudgivet en spoken word-EP som en del af det audiovisuelle projekt Landet Atlantis.

MARTIN MESSELL

Musikinstruktør

Martin har tidligere studeret filosofi og læser pt. Musikvidenskab på Københavns Universitet. Ved siden af studiet bruger Martin det meste af sin tid på at spille og indspille musik i forskellige konstellationer og genrer, og har bl.a. selvudgivet en spoken word-EP som en del af det audiovisuelle projekt Landet Atlantis.

MARINE GASTINEAU  Projektkoordinator & Fotoinstruktør  mag@turningtables.org  Marine er uddannet projektkoordinator i Frankrig og fotograf på Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole. Hun har flere års erfaring med styring af kulturelle projekter og arbejder som reportagefotograf for Politiken.

MARINE GASTINEAU

Projektkoordinator & Fotoinstruktør
mag@turningtables.org

Marine er uddannet projektkoordinator i Frankrig og fotograf på Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole. Hun har flere års erfaring med styring af kulturelle projekter og arbejder som reportagefotograf for Politiken.

INGERLISE OLLGAARD  Filminstruktør  Ingerlise er en del af Turning Tables Danmarks filmafdeling og har meget stor interesse for film, musik og menneskerettigheder. Hun har taget del i film- og fotografiundervisning for gadebørn i Østafrika, Indien og Nepal og har en BA i Musik og Kunst fra LMU i London.

INGERLISE OLLGAARD

Filminstruktør

Ingerlise er en del af Turning Tables Danmarks filmafdeling og har meget stor interesse for film, musik og menneskerettigheder. Hun har taget del i film- og fotografiundervisning for gadebørn i Østafrika, Indien og Nepal og har en BA i Musik og Kunst fra LMU i London.

MATHIAS GRANDJEAN

Fotoinstruktør

Matthias har læst journalistik, men fordyber sig nu i samfundsproblematiker på Roskilde Universitet. Han er autodidakt fotograf og har i mange år fotograferet både herhjemme og i udlandet. Han laver desuden radio-, TV- og web-reportager om alt fra det danske asylmiljø til mennesker med dobbetldiagonser.

DARIN HANSEN A.K.A. DARO  Filminstruktør  Daro studerede journalistik på Damaskus universitet, og har arbejdet med et utal af forskellige medie-platforme. Hun har arbejdet med historie- og filmprojekter for børn og unge i Libanon, Jordan, Syrien og Grækenland. Pt. arbejder hun på en dokumentarfilm om syriske flygtninge i Libanon.

DARIN HANSEN A.K.A. DARO

Filminstruktør

Daro studerede journalistik på Damaskus universitet, og har arbejdet med et utal af forskellige medie-platforme. Hun har arbejdet med historie- og filmprojekter for børn og unge i Libanon, Jordan, Syrien og Grækenland. Pt. arbejder hun på en dokumentarfilm om syriske flygtninge i Libanon.

MILAD GENIUS  Musikinstruktør  Milad er en dansk/iransk musikproducer, som i 1998 etablerede musikcrewet Struglaz. Han er fast live DJ for Mund de Carlo og Annelise, og har produceret/mixet/mastereret singler, EP'er og plader for en lang række danske artister.

MILAD GENIUS

Musikinstruktør

Milad er en dansk/iransk musikproducer, som i 1998 etablerede musikcrewet Struglaz. Han er fast live DJ for Mund de Carlo og Annelise, og har produceret/mixet/mastereret singler, EP'er og plader for en lang række danske artister.

DENNIS LANDER  Musikinstruktør  Dennis er uddannet folkeskolelærer, og har arbejdet med børn og unge i mere end 15 år. Herudover agerer Dennis også som musiker og sangskriver og har en solid erfaring med co-writing og musikproduktion. Dennis elsker alt fra sovset country til stram punk i pigsko.

DENNIS LANDER

Musikinstruktør

Dennis er uddannet folkeskolelærer, og har arbejdet med børn og unge i mere end 15 år. Herudover agerer Dennis også som musiker og sangskriver og har en solid erfaring med co-writing og musikproduktion. Dennis elsker alt fra sovset country til stram punk i pigsko.

JON SPANGSVIG  Fotoinstruktør  Jon har en BA i fotojournalistik og en Ma i Disaster Mangement. Han har stor erfaring med projekt-management og undervisning fra bla. Brasilien, Colombia, Haiti, Palæstina. Arbejder til daglig som freelance fotograf.

JON SPANGSVIG

Fotoinstruktør

Jon har en BA i fotojournalistik og en Ma i Disaster Mangement. Han har stor erfaring med projekt-management og undervisning fra bla. Brasilien, Colombia, Haiti, Palæstina. Arbejder til daglig som freelance fotograf.

MIJA BYUNG  Arkitekt  Mija er uddannet Arkitekt MAA fra Kunstakedemiets Arkitekskole i 2013 og har et mangeårigt engagement som facilitator og medskaber af kreative og social-kulturelle events i hele Danmark.

MIJA BYUNG

Arkitekt

Mija er uddannet Arkitekt MAA fra Kunstakedemiets Arkitekskole i 2013 og har et mangeårigt engagement som facilitator og medskaber af kreative og social-kulturelle events i hele Danmark.

ÅSMUND BOYE KVERNELAND  Rådgiver  aas@turningtables.org  Åsmund var med til at bygge Turning Tables Danmark op, som både daglig leder og musikinstruktør. I dag er han strategisk rådgiver ift. udvikling og samarbejder. Til daglig er han leder af VerdensKulturCentret i København.

ÅSMUND BOYE KVERNELAND

Rådgiver
aas@turningtables.org


Åsmund var med til at bygge Turning Tables Danmark op, som både daglig leder og musikinstruktør. I dag er han strategisk rådgiver ift. udvikling og samarbejder. Til daglig er han leder af VerdensKulturCentret i København.

THOMAS PAPAPETROS  Filminstruktør  Papa er filmklipper og dokumentarist og har bl.a. vundet Sundance Film Festival Editing Award, Cinema Eye Honors og blev nomineret til en Oscar for sit arbejde med Burma VJ. Pt. arbejder han på en dokumentar om syriske flygtninge i Libanon og har sit speciale indenfor arbejde med filmaktivister i verdens brændpunkter.

THOMAS PAPAPETROS

Filminstruktør

Papa er filmklipper og dokumentarist og har bl.a. vundet Sundance Film Festival Editing Award, Cinema Eye Honors og blev nomineret til en Oscar for sit arbejde med Burma VJ. Pt. arbejder han på en dokumentar om syriske flygtninge i Libanon og har sit speciale indenfor arbejde med filmaktivister i verdens brændpunkter.

ZAKI YOUSSEF  Musikinstruktør  Zaki er en dansk-egyptisk rapper, komponist, skuespiller og dramatiker. Zaki Youssef har været en markant kunstner på den danske rapscene i en årrække. Han er desuden involveret i en række politiske og sociale netværk på græsrosbevægelser i både ind- og udland.

ZAKI YOUSSEF

Musikinstruktør

Zaki er en dansk-egyptisk rapper, komponist, skuespiller og dramatiker. Zaki Youssef har været en markant kunstner på den danske rapscene i en årrække. Han er desuden involveret i en række politiske og sociale netværk på græsrosbevægelser i både ind- og udland.

DEEWA FAQUIRI  Gæstelærer  Deewa kom til Danmark sammen med sine to yngre søstre fra Afghanistan. Vi mødte dem i forbindelse med vores arbejde på Anneberg Asylcenter. De har nu alle tre opholdstilladelse og bor på Frederiksberg. Deewa er en fantastisk foredragsholder, skriver stærkt motiverende tekster og hjælper til som gæstelærer i vores workshops.

DEEWA FAQUIRI

Gæstelærer


Deewa kom til Danmark sammen med sine to yngre søstre fra Afghanistan. Vi mødte dem i forbindelse med vores arbejde på Anneberg Asylcenter. De har nu alle tre opholdstilladelse og bor på Frederiksberg. Deewa er en fantastisk foredragsholder, skriver stærkt motiverende tekster og hjælper til som gæstelærer i vores workshops.

MAZEN ISMAEL  Lyrikinstruktør  Mazen Ismael er født i Beirut under borgerkrigen og kom til Danmark som barn. Han har en bachelor i International Erhvervskommunikation og sprog fra Syddansk Universitet. I dag optræder han blandt andet med konceptet Talte Tanker, holder foredrag og workshops og turnerer med sit oneman show: Såden sender I mig hjem .

MAZEN ISMAEL

Lyrikinstruktør

Mazen Ismael er født i Beirut under borgerkrigen og kom til Danmark som barn. Han har en bachelor i International Erhvervskommunikation og sprog fra Syddansk Universitet. I dag optræder han blandt andet med konceptet Talte Tanker, holder foredrag og workshops og turnerer med sit oneman show: Såden sender I mig hjem.

JACOB SAKHI  Gæstelærer  Vi mødte Jacob under vores workshopforløb for unge flygtninge på Søby Børnecenter på Ærø, hvor han ikke var til at få ud af vores musikcontainer! I dag hjælper han til som gæstelærer og inspirerer de unge til at skrive om deres tanker for fremtiden. Jacob var været med i dokumentaren Rodløs på DR.

JACOB SAKHI

Gæstelærer

Vi mødte Jacob under vores workshopforløb for unge flygtninge på Søby Børnecenter på Ærø, hvor han ikke var til at få ud af vores musikcontainer! I dag hjælper han til som gæstelærer og inspirerer de unge til at skrive om deres tanker for fremtiden. Jacob var været med i dokumentaren Rodløs på DR.

THOMAS IRVING  Filminstruktør  Thomas er editor ved Kong Gulerød Film og arbejder desuden som freelance alt-muligt-mand i Turning Tables Myamar, Jordan, Lebanon og her i Danmark.

THOMAS IRVING

Filminstruktør

Thomas er editor ved Kong Gulerød Film og arbejder desuden som freelance alt-muligt-mand i Turning Tables Myamar, Jordan, Lebanon og her i Danmark.

HOSSEIN ABBASI  Inhouse DJ  Vi mødte Hossein under vores workshopforløb på Center Dianalund, hvor han var endt efter at være flygtet fra Afghanistan. Her deltog han med stor entusiasme i både foto og musikworkshoppen. Han lærte hurtigt hvordan man mixer og Dj'er musik og har siden deltagede i mange af vores event som vores inhouse musikorakel. Charlottenborg, Roskilde Festival og mm.

HOSSEIN ABBASI

Inhouse DJ

Vi mødte Hossein under vores workshopforløb på Center Dianalund, hvor han var endt efter at være flygtet fra Afghanistan. Her deltog han med stor entusiasme i både foto og musikworkshoppen. Han lærte hurtigt hvordan man mixer og Dj'er musik og har siden deltagede i mange af vores event som vores inhouse musikorakel. Charlottenborg, Roskilde Festival og mm.