TEAMet

Screen Shot 2017-10-12 at 11.25.14.png

Martin Højland

Co-leder & fundraiser  
Martin er uddannet Cant. Scient. Pol fra Statskundskab på Københavns Universitet og arbejder ved siden af Turning Tables som musiker i Den Sorte Skole. Han har tidligere arbejdet med politik og udvikling hos OXFAM IBIS, Danida og på Dansk Institut for Internationale Studier.  

asmund pic.jpg

Asmund Boye Kverneland

Co-leder & musikinstruktør
Åsmund er autodidakt organisations-blæksprutte med en baggrund som musiker, eventmager, festival booker, manager, børsmægler og kulturentreprenør. Han er oprindeligt fra Norge, men har været bosat i Danmark siden 1997.

Shiraz013.jpg

Marine Gastineau

Projektkoordinator & Fotoinstruktør  
Marine er uddannet projektkoordinator i Frankrig og fotograf på Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole. Hun har flere års erfaring med styring af kulturelle projekter og arbejder som reportage-fotograf for Politiken. 

_ycloseup_.jpg

 

Marija Bukauskaitė

Projektleder
Marija har en BA i Innovation & Entrepreneurship. Hun har stor erfaring som projektmanager for både NGO'er i Danmark og Zambia samt i musikindustrien, herunder for Global Copenhagen og Roskilde Festival.

 

    

jon p.jpg

JON spangsvig

Fotoinstruktør
Jon har en BA i fotojournalistik og en Ma i Disaster Mangement. Han har stor erfaring med projekt-management og undervisning fra bla. Brasilien, Colombia, Haiti, Palæstina. Arbejder til daglig som freelance fotograf. 

daro p.jpg

DARO

Filminstruktør
Daro studerede journalistik på Damaskus universitet, og har arbejdet med et utal af forskellige medie-platforme. Hun har arbejdet med historie- og filmprojekter for børn og unge i Libanon, Jordan, Syrien og Grækenland. Pt. arbejder hun på en dokumentarfilm om syriske flygtninge i Libanon.

 

Iran18 248.jpg

Ingerlise Øllgaard

Filminstruktør
Ingerlise har tværgående erfaringer indenfor arbejdet med film, musik og menneskerettigheder. Hun har været involveret i film -og fotoundervisning af børn og unge i Østafrika, Indien og Nepal. Hun er uddannet indenfor musik og har en MA i visuel anthropologi fra Goldsmiths Universitet i London.  

20768156_703017563218780_1965128172561793846_n.jpg

Mija byung

Arkitekt
Mija er uddannet Arkitekt MAA fra Kunstakedemiets Arkitekskole i 2013 og har et mangeårigt engagement som facilitator og medskaber af kreative og social-kulturelle events i hele Danmark.

Screen Shot 2017-10-12 at 11.25.03.png

Sophia Dörffer Hvalkof

Projektleder
Sophia har en bachelor i International Migration på Malmö Universitet og har igennem årene taget del i en lang række projekter med fokus på oplysning og debat omkring flygtninge, asyl-ansøgere og migranters rettigheder. Hun studerer pt. en kandidat i Global Refugee Studies på Aalborg Universitet.

27497724_1833989819981201_871885791_n.jpg

ZAKI YOUSSEF

Musikinstruktør
Zaki er en dansk-egyptisk rapper, komponist, skuespiller og dramatiker. Zaki Youssef har været en markant kunstner på den danske rapscene i en årrække. Han er desuden involveret i en række politiske og sociale netværk på græsrosbevægelser i både ind- og udland.

12246814_643768552429594_6179516953642914245_n.jpg

Mazen

Lyrikinstruktør
Mazen Ismael er født i Beirut under borgerkrigen og kom til Danmark som barn. Han har en bachelor i International Erhvervskommunikation og sprog fra Syddansk Universitet. I dag optræder han blandt andet med konceptet Talte Tanker, holder foredrag og workshops og turnerer med sit oneman show: Såden sender I mig hjem.

 

 

Screen Shot 2017-10-12 at 11.54.44.png

Thomas Papapetros

Filminstruktør
Papa er filmklipper og dokumentarist og har bl.a. vundet Sundance Film Festival Editing Award, Cinema Eye Honors og blev nomineret til en Oscar for sit arbejde med Burma VJ. Pt. arbejder han på en dokumentar om syriske flygtninge i Libanon og har sit speciale indenfor arbejde med filmaktivister i verdens brændpunkter. 

Screen Shot 2017-10-12 at 11.24.51.png

 

Thomas Irving

Filminstruktør
Thomas er editor på Kong Gulerød Film og arbejder desuden som freelance alt muligt mand i Turning Tables Myamar, Jordan, Lebanon og her i Danmark. 

 

Matthias TT1.jpg

MATTHIAS GRANDJEAN

Fotoinstruktør
Matthias har læst journalistik, men fordyber sig nu i samfundsproblematikker på Roskilde Universitet. Han er autodidakt fotograf og har i mange år fotograferet både herhjemme og i udlandet. Han laver desuden radio-, TV- og web-reportager om alt fra det danske asylmiljø til mennesker med dobbeltdiagnoser.

deewa.jpg

DEEWA FAQUIRI

Gæstelærer
Deewa kom til Danmark sammen med sine to yngre søstre fra Afghanistan. Vi mødte dem i forbindelse med vores arbejde på Anneberg Asylcenter. De har nu alle tre opholdstilladelse og bor på Frederiksberg. Deewa er en fantastisk foredragsholder, skriver stærkt motiverende tekster og hjælper til som gæstelærer i vores workshops. 

 

jacob.jpg

Jacob SEKHI

Gæstelærer
Jacob er flygtning fra Kuwait. Vi mødte ham under vores workshopforløb på Søby Børnecenter på Ærø, hvor han ikke var til at få ud af vores musikcontainer! I dag hjælper han til som gæstelærer og inspirerer de unge til at skrive om deres tanker for fremtiden. Jacob var været med i dokumentaren Rodløs på DR. 

DIANALUND_Behind the scenes076 copy.jpg

Hossein ABBASI

Inhouse DJ
Hossein er flygtning fra Afghanistan. Vi mødte ham under vores workshopforløb på Center Dianalund. Her deltog han med stor entusiasme i både foto og musikworkshoppen. Han lærte hvordan man mixer og Dj'er musik og har siden deltagede i mange af vores event som vores inhouse musikorakel. 

 

28643404_10214905536532854_1158440528_o.jpg

Martin MESSELL

Martin har tidligere studeret filosofi og læser pt. Musikvidenskab på Københavns Universitet. Ved siden af studiet bruger Martin det meste af sin tid på at spille og indspille musik i forskellige konstellationer og genrer, og har bl.a. selvudgivet en spoken word-EP som en del af det audiovisuelle projekt Landet Atlantis.